Ingår WiFi i mitt boende?

• Ja, WiFi ingår i alla boenden. Hela anläggningen har trådlös uppkoppling och vissa boenden har egna uppkopplingar, du hittar lösenordet i ditt boende.

I de fall det inte ingår finns möjligheten att köpa till det. Det finns ett begränsat antal så vi rekommenderar att ni bokar detta i god tid. Bokningen görs genom Mina Sidor eller kontakta Gästservice på 054132600

För att se om det ingår Wi-Fi i ditt boende klicka här och välj "filtrera", filtrera därefter på ”Wi-Fi”. Lösenordet till Wi-Fi hittas oftast i stugpärmen i ditt boende.