Kan man förboka cykelhyra?

• Ja och all bokning av hyrutrustning görs online, alltså även när du är på plats. Bokningen görs genom din egna mobil eller på skärmar i cykelhyran.

Vi rekommenderar alla gäster att förboka utrustningen så är allt klart när ni kommer hit. Klicka här för att boka. När utrustningen är klar att hämta ut i cykeluthyrningen får du ett sms med information.

Skulle ni behöva byta någonting gör ni det enkelt hos oss. Du kan även hyra din cykel på plats, då görs det på samma sätt som ovan.